Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο διαφημιστικό trailer για το Black Panther της Marvel

*
H Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο διαφημιστικό trailer για το Black Panther με την ονομασία "King". Τα γεγονότα της ταινίας ακολουθούν τη ζωή του T’Challa, όπου μετά το θάνατο του πατέρα του και βασιλιά της Wakanda, επιστρέφει στο απομονώμενο, αλλά τεχνολογικά προηγμένο αφρικανικό έθνος για να αναλάβει χρέη βασιλιά. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί ο κακός της ταινίας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ryan Coogler, o οποίος υπογράφει και το σενάριο της ταινίας σε συνεργασία με τον Robert Cole. Τέλος, η ταινία είναι βασισμένη στο χαρακτήρα της Marvel που έκανε ντεμπούτο το 1966, με τον Chadwick Boseman να αναλαμβάνει να τον ενσαρκώσει για δεύτερη φορά στις σκοτεινές αίθουσες, στις 16 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Aikaterni
    • Μια πολυαναμενόμενη ταινία που θεωρώ ότι δεν θα απογοητεύσει.Καθώς όπως βλέπω από τα τρείλερ συνδυαζεί όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία έχουν αναδείξει την Marvel..... Δράση,χιούμορ και καλά ειδικά εφέ.

*